WiseOwl Overige

Hier vind je verschillende producten om de chalkpaint mee af te werken. Daarnaast vind je op deze pagina primers en glaze om speciale effecten mee te creëren.

Met de Glaze collectie kun je je meubel nét een beetje spannender maken dan alleen één kleur aanbrengen. De Glaze heb je in matte kleuren, maar ook met metallic. Een Glaze is een soort verf, die dunner en minder goed dekt dan gewone verf – deze heeft een langere droogtijd. Hierdoor kun je met Glaze speciale effecten creëren, bijvoorbeeld door dit aan te brengen in hoekjes en randjes. De Glaze kun je (als het nog nat is) gemakkelijk wegvegen met een doek en is daardoor erg bewerkelijk. 

De salve is gemakkelijk aan te brengen door de zachtheid en heeft verschillende geuren, heerlijk om de muffe geur uit een kast te krijgen. Wax werkt hetzelfde als een salve, heeft geen geur, maar is wel in verschillende kleuren te verkrijgen om details te accentueren of om een oude look te geven aan een meubel. De primer werkt als grondverf: het is aan te raden om aan te brengen op een glad oppervlak en onder de One Hour Enemal lijn.