Transfers en decoupagepaper

ReDesign with Prima transfers zijn meubelstickers die je heel makkelijk aanbrengt. Er zijn veel verschillende patronen en allemaal even prachtig! Je hebt ze in verschillende formaten small, A4 of grote transfers. De small en A4 zijn ideale formaten om de transfers mee te proberen en voor kleine projecten. Ook leuk om je accessoires mee te pimpen, zoals een dienblad, bloempot en vazen!

Kies eerst het plaatje uit die je wilt aanbrengen en knip het uit. Er zitten 2 lagen folie aan het plaatje, haal eerst de onderste laag eraf en breng het plaatje aan op het oppervlakte. Kras met het bijgevoegde houtje het plaatje goed op het oppervlak. Denk je dat het goed zit, trek dan voorzichtig en heel rustig de bovenste folie eraf. Wrijf nog even met de hand erover, om het nog goed aan te drukken.

Het is wel belangrijk om de transfers af te werken met een salve of de OHE Clear.

Decoupagepaper is zoals het al zegt een papier, die te gebruiken is als een soort behangetje. Het is een dikker papiersoort dan tissuepaper en daardoor makkelijk aan te brengen.Er zijn verschillende mogelijkheden waar je de paper kan aanbrengen, zoals op de zijkant van een lade of zelfs de voorkant. Ook leuk als achtergrond in een thee of servieskast! Ook weer met prachtige afbeeldingen en kleuren.

Gebruik de decoupagegel van ReDesign with Prima om de paper er mee aan te brengen. Maak eerst een stuk paper op maat, kan geknipt of gesneden worden. Breng dan een laag decoupagegel aan met een kwast en leg daar de paper erover heen, druk goed aan en wrijf de luchtbellen naar de zijkant. Zit er geen lucht meer onder en ben je tevreden, breng dan weer een laag gel aan als afwerking. Om de vouwen uit het papier te halen kan je het eventueel stomen.