Hoe krijg ik meer sfeer in huis?

Je hebt de basis in de inrichting staan, je bent blij met je meubels maar je mist wel sfeer in huis. Wat kan je doen om meer sfeer in huis te krijgen?

  • Gebruik verschillende materialen en structuren. Heb je bijvoorbeeld tegels op de vloer? Tegels is een koud materiaal, leg daar eens een lekker wollig kleed op.
  • Gebruik raamdecoratie zoals gordijnen of inbetweens. Dit werkt niet alleen om het minder hol in huis te maken, maar door het stofje is het ook een sfeermaker.
  • Kies voor lekkere kussens en een plaid op de bank, bij voorkeur in verschillende kleuren en vormen.
  • Ga zeker voor kleur op de muren! Het hoeft echt geen heftige kleur te zijn, zelfs bij een beige kleur krijg je al een
    gezellig gevoel.
  • Creëer verschillende hoekjes in je kamer. Combineer verschillende accessoires op een kast die verschillende hoogtes hebben. Heb je een fauteuil plaats daar een klein bijzettafeltje bij en of een lamp.
  • Als laatste wat ook zeker hoort in een interieur zijn planten!De groene kleur geeft een sfeervol effect in je huis.

Door lekker te schuiven met de spullen kom je tot nieuwe combinaties. Heb je moeite om een stijl te vinden, via Pinterest kan je heel veel inspiratie op doen. Heb je verschillende plaatjes opgeslagen, kijk of je daar al een stijl uit kan halen en borduur daar verder op. Ga vooral niet op safe en kies lekker verschillende kleuren en materialen bij elkaar.

Kom je er zelf niet uit? Plan een kleuradvies en ik help je om meer sfeer te creeeren en verschillende kleuren bij elkaar te combineren wat past bij jouw meubels en inrichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.