Restyle interieuradvies

Een nieuw interieur door een Mix & Match van oude en nieuwe meubelen.


Ben je toe aan een nieuwe look in huis? Maar wil je niet alles compleet omgooien en nieuw kopen? Maak dan op een slimme en creatieve manier gebruik van je bestaande meubelen en woonaccessoires!
Met restyle interieuradvies krijg je een op maat gemaakt advies op basis van jouw woonruimte, stijl en de eigen meubelen die je wilt behouden.

– Update je interieur met oude & nieuwe meubelen

– Op maat gemaakt advies incl. 3 visuele ontwerpen

– Incl meubelplan en shoppinglist

– Optioneel; restyling van je eigen meubel


Hoe gaat het in zijn werk?

Het intakegesprek vindt plaats bij jou thuis, zodat ik de ruimte kan bekijken, voelen en inmeten. Tijdens de afspraak van ongeveer een uur bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Hierbij geef je ook aan welke meubelen je wilt behouden en hoeverre je dit wilt mixen met nieuwe meubelen, woonaccessoires of andere aanpassingen zoals behang of nieuwe kleur verf op de muren. Op basis daarvan ga ik aan de slag met een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Tussentijds presenteer ik mijn ideeën aan jou om met elkaar af te stemmen dat ik op de goede weg ben.


Wat je kunt verwachten.

Na ongeveer twee weken ontvang je van mij een compleet advies omtrent meubels,
kleuren en accessoires. Uiteraard vind je hierin ook inspiratie voor combinaties en
voorstellen voor nieuw aan te schaffen producten. Heb je ervoor gekozen om een
bestaand meubel door mij te laten restylen, dan wordt deze tegelijkertijd met het
advies opgeleverd. Het eindadvies zal ik persoonlijk komen toelichten en ook tussentijds laat ik al verschillende ideeën zien, waar nodig kunnen er nog aanpassingen gedaan worden.
Het definitieve eindplan krijg je digitaal toegestuurd met alle informatie om er zelf mee aan de slag te kunnen.

Prijs vanaf €697,-

Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van wat jij nodig hebt aan advies en hoe groot je woning of de ruimte is. Daarom maak ik voor dit advies altijd een offerte op maat.

Boek een restyle interieuradvies en vul het contactformulier in. Daarna neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.Heb je vragen over dit interieuradvies, of wil je eerst even kennismaken?
Neem dan hier contact met mij op.

Toch liever interieuradvies voor de complete inrichting van je woning? Bekijk dan
hier mijn totaaladvies.