Interieuradvies

Samen een sfeer creëren die volledig bij je past

Weet je niet wat je met je inrichting aan moet? Krijg je geen sfeer in je inrichting? En heb je eventueel oude meubels die je wilt behouden? Je wilt graag eenheid in het interieur. Je houdt van de sfeer van oude meubelen. Het lukt je alleen niet om de oude en nieuwe meubelen samen te combineren.

Daarnaast lukt het je niet om een goede indeling te maken.

Ik help jou om nieuwe en oude meubelen goed met elkaar te combineren. Zodat jouw huis uniek en persoonlijk is.

We leven in een tijdperk waar verduurzamen heel belangrijk is. Ik sta dan ook voor een interieur die duurzaam is en waar ook hergebruik van meubels aan de orde is.

De interieuradviezen en ontwerpen kunnen in combinatie met hergebruik van meubels of restyle meubels.

Heel veel mensen hebben mooie antieke/oude meubels in huis die nog een prima ronde mee kunnen. Ze passen niet altijd meer in het interieur. Door gebruik van duurzame verf in mooie kleuren kunnen we de meubels weer passend in het interieur krijgen. Het is mogelijk om het restylen van de meubels aan ons over te laten.

Hoe kan ik jou helpen?

Bij een restyleadvies en totaal advies begint het met een kennismaking bij jou thuis om je alvast te leren kennen en om het advies die ik uiteindelijk geef ook echt bij jou past.
Bij een kennismaking bekijk ook gelijk je huis om een goede indruk en gevoel te krijgen bij de ruimte.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je huis een metamorfose te geven. Wil je alleen de kleuren van je inrichting aanpakken, restylen of de totale inrichting? Met kleine aanpassingen kan je vaak al veel bereiken.

Voor elke wens heb ik een interieuradviespakket samengesteld voor je. Ga je voor een kleuradvies, restyle advies of een totaaladvies?
Zit het gewenste pakket er niet bij, neem contact met me op en dan maak ik een passende offerte op maat voor je.

Wil je eerst alleen kennismaken? Dat kan! Tijdens het gesprek leren we elkaar een beetje kennen en kan je alvast wat vragen stellen. Plan een call in en ik help jou om een keuze te maken. Daarna kunnen we samen aan de slag!