Interieuradvies

Momenteel ben ik in de afrondende fase van de opleiding interieuradvies en ontwerp. Zo leuk om ook deze dienst aan te kunnen bieden. De interieuradviezen en ontwerpen kunnen in combinatie met hergebruik van meubels of restyle meubels.

Weet je niet wat je met je inrichting aan moet? Krijg je geen sfeer in je inrichting? En heb je eventueel oude meubels die je wilt behouden?

We leven in een tijdperk waar verduurzamen heel belangrijk is. Ik sta dan ook voor een interieur die duurzaam is en waar ook hergebruik van meubels aan de orde is.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek aan!  In 20 minuten kunnen we helder krijgen waar je tegenaan loopt en help ik je alvast op weg!

Heel veel mensen hebben mooie antieke/oude meubels in huis die nog een prima ronde mee kunnen. Ze passen niet altijd meer in het interieur. Door gebruik van duurzame verf in mooie kleuren kunnen we de meubels weer passend in het interieur krijgen. Het is mogelijk om het restylen van de meubels aan ons over te laten.

In het vrijblijvende gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we de wensen en kan je vragen stellen over kleur/ meubels of indeling.

Is er een klik en wil je een uitgebreid interieuradvies dan maak ik een offerte.

Het gesprek zal bij jou thuis plaats vinden, zodat ik gelijk de ruimte kan bekijken.

Klik hier om een vrijblijvend gesprek aan te vragen.