Over mij

Super tof dat je een kijkje op mijn website neemt. Ik ben Inge! Ik woon samen met mijn vriend Frederik en mijn lieve dochter Lieke van bijna 3 jaar. Het idee om mijn eigen webshop te beginnen is ontstaan doordat ik zelf op jonge leeftijd al oude meubels pimpte en zo een nieuw jasje gaf. Oude meubels geven toch een bepaalde charme aan het interieur – je kunt ze ook heel goed combineren met moderne stijlen. In mijn eigen huis heb ik dan ook verschillende woonstijlen door elkaar: van oude meubelen met een vrolijke kleur tot moderne, strakke woonaccessoires. Na een paar kasten gerestyled te hebben, kwam er een moment dat mijn eigen huis vol stond en er niks meer bij kon. Aangezien ik er ontzettend veel plezier aan beleef om een meubelstuk een nieuwe kans te geven, ben ik gestart met het verkopen van de gerestylede meubels aan klanten: Ik wil jullie er nu blij mee maken! Het persoonlijke contact met klanten en hun blijdschap met de gerestylede meubels – daar doe ik het voor!

Wat verkoopt Miss Match Meubels?

Voor de diy-ers hebben wij een aanbod van Chalkpaint en One Hour Enamel lak van het merk Wise Owl Paint om zelf thuis aan de slag te kunnen. Wie durft er een trap of keuken aan?
Wij hebben gekozen voor het merk Wise Owl Paint, omdat het ten eerste milieuvriendelijk is en veelzijdig. Je kan gaan voor een egale afwerking maar ook een brocante, shaby shic look of meerdere kleuren met elkaar op blenden is mogelijk met de producten van Wise Owl.

Nieuw in het assortiment zijn de verschillende producten van Redesign with Prima, transfers, sjablonen en decoupage paper. Transfers soort van plakplaatjes om je meubel net even dat extraatje te geven.

Kijk hier voor leuke woonaccessoires om je restyle meubel ook gelijk af te stijlen.

Naast de verkoop van producten knap ik met alle liefde ook meubels voor jou op mocht je het zelf niet zien zitten. Neem gerust contact met me op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Weet je niet goed wat je wilt creëren, of ben je op zoek naar inspiratie? Op Facebook en Instagram deel ik regelmatig nieuwe foto ́s van mijn projecten en meubels! Ik inspireer je ook daar graag!

Heb je naar aanleiding van je bezoek aan mijn website vragen of suggesties?

Neem dan gerust contact met me op!

Hartelijke groeten, Inge

Eigenaar Miss Match Meubels

Volg je me al op social media?

Facebook: www.facebook.com/missmatchmeubels/ Instagram: https://www.instagram.com/missmatch.meubels