Over mij

Ik ben Inge, interieurstylist en restyler van oude vintage meubelen.

Ik help jou meer sfeer te creëren in huis en een uniek, persoonlijk interieur die bij jou past.

Stel je voor dat je thuis komt na een dag hard werken en dat je lekker kan neerploffen in je bank en jij en partner ook echt fijn voelt in je interieur. Na lange tijd kan je ook weer met een goed gevoel je familie en vrienden uitnodigen zonder je te schamen.

Bij vrienden/kennissen zie je vaak meubels en accessoires zo uit de woonwinkel/ woonbladen komen. Dat is vaak heel prachtig, maar niet heel persoonlijk. Door gebruik te maken van vintage meubelen creëer zo je eigen unieke sfeer. Oude vintage meubels geven ook een bepaalde charme aan het interieur – je kunt ze heel goed combineren met moderne stijlen.

Ik ben jaren geleden begonnen met het restylen van oude meubelen als hobby. Puur omdat ik de meubelen van vroeger sierlijker vind dan tegenwoordig. Alles is strak en met rechte lijnen. Ik ben van nature ook wel wat rommelig, dus daarom passen de ronde sierlijke lijnen mij wel ;)Na een heel huis met restyle meubels te hebben, ben ik begonnen met het restylen voor anderen. Dan krijg je ook vaak de vraag of je mee wilt kijken om een kleur te bepalen. Ik ben begonnen met gezellig bij je langs te komen om te adviseren welke kleur het beste past bij de rest van het interieur. Daar begon het idee om het aanbod uit te breiden met kleuradvies/ interieuradvies.

Het interieuradvies is voor jou als je zelf geen eenheid en sfeer in je inrichting krijgt.
Het eerste gesprek is een intakegesprek, geheel vrijblijvend om kennis met elkaar te maken.

Boek hier je kennismakingsgesprek!Neem gerust ook contact met me op als je vragen hebt!


Volg je me al op social media?

Facebook: www.facebook.com/missmatchmeubels/
Instagram: https://www.instagram.com/missmatchinterieur