Over mij

Super leuk dat je op mijn website met vintage meubels bent terecht gekomen. Ik ben Inge!

Het idee om mijn eigen webshop te beginnen is ontstaan doordat ik zelf op jonge leeftijd al oude meubels restylde en ze een nieuw jasje gaf. Oude vintage meubels geven toch een bepaalde charme aan het interieur – je kunt ze ook heel goed combineren met moderne stijlen.

Na een paar kasten gerestyled te hebben voor mijzelf, kwam er een moment dat mijn eigen huis vol stond en er niks meer bij kon. Aangezien ik er ontzettend veel plezier aan beleef om een meubelstuk een nieuwe kans te geven, ben ik gestart met het verkopen van de gerestylede meubels aan klanten: Ik wil jullie er nu blij mee maken! Het persoonlijke contact met klanten daar doe ik het voor!

Bij Miss Match kan je terecht als je een gerestyled meubel zoekt. Wij knappen oude vintage meubels op, zodat ze weer een ronde mee kunnen. Dat betekent dat de meubels nagekeken worden, gerestaureerd en gerepareerd waar nodig en daarna krijgen ze een mooie kleur.

Om een meubel extra uniek te maken wordt er gebruik gemaakt van restyle producten van ReDesign with Prima.


Na nu enige jaren met dit vak bezig te zijn ben ik niet alleen met het pimpen bezig, maar ook met het nakijken, restaureren van de meubels. Daarnaast ben ik ook gebruik gaan maken van verschillende verftechnieken en restyleproducten zoals transfers, stencils en decoupagepaper. Voor echte unieke exemplaren en ook super leuk om te doen!

Wat verkoopt Miss Match Meubels?

Voor de diy-ers hebben wij een aanbod van Chalkpaint en One Hour Enamel lak van het merk Wise Owl Paint om zelf thuis aan de slag te kunnen. Wie durft er een trap of keuken aan?
Wij hebben gekozen voor het merk Wise Owl Paint. Het is ten eerste milieuvriendelijk en veelzijdig. Je kan gaan voor een egale afwerking maar ook een brocante, shaby shic look of meerdere kleuren met elkaar op blenden is mogelijk met de producten van Wise Owl.

Nieuw in het assortiment zijn de verschillende producten van Redesign with Prima, transfers, sjablonen en decoupage paper. Transfers zijn soort van plakplaatjes/meubelstickers om je (vintage) meubel helemaal uniek te maken.

Naast de verkoop van producten knap ik met alle liefde ook meubels voor jou op mocht je het zelf niet zien zitten. Neem gerust contact met me op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust ook contact met me op als je vragen hebt!

Volg je me al op social media?

Facebook: www.facebook.com/missmatchmeubels/

Instagram: https://www.instagram.com/missmatch.meubels