Buikkastjes restylen/pimpen

Mijn liefde voor het restylen van meubels is begonnen toen ik als 16 jarig meisje een buikkastje en nachtkastje in dezelfde style kon scoren. Ik had gelijk bedacht om het een leuk kleurtje te geven. Het begon met roze en daarna is het buikkastje nog roze parelmoer geweest en nu alweer een tijdje groen. Maar hij moet nodig weer eens gelakt worden.
Het buikkastje was dus mijn eerste aanschaf, maar nog steeds vind ik ze prachtig. Ze passen bij elke stijl, je kan ze strak verven met leren handgreepjes of wat meer barok met de originele handgreepjes, of misschien wel doorgeschuurd. Je kunt er alle kanten mee op!
Ik verbaas me nog steeds hoeveel verschillende buikkastjes er zijn, allemaal net iets anders qua formaat, maar ook qua pootjes.

Ik heb nog verschillende buikkastjes te koop staan, of heb je er zelf 1 staan die hoognodig een kleurtje kan gebruiken, kies 1 van de prachtige kleuren van Wise Owl Paint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *